mistrzowski
Sprawa ma sie taka,ze robi sie jednak z powodu kryzysu goraco w firmie w zwiazku z tym dla bezpieczenstwa rozeslalem CV do kilkunastu firm, dzis bylem nawet na rozmowie w MILLENIUM BANK. Sie zobaczy co z tego wyjdzie. Obym tylko sobie nie pogorszyl i zamiast bulek pendraki kupowal
Panowie,
macie może w pobliżu swojego miejsca zamieszkania jakiś dobry bar,
w którym serwuje się takie słynne drinki w stylu:
Mojito, Manhattan, Cuba Libre, Pina Colada, Krwawa Mary, Tequila, Sex on the beach itp...
a jeśli tak, to jak takie bary sobie radzą finansowo, mają klientów?
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITED
Nadzieja matką Szwedów, że kiedyś usuną jakiś błąd nie tworząc dwóch nowych?
@Prondzyn: bar otwierasz? ;> Ja niestety takiego lokalu nie znam, ale pewnie MacKill jako pierwszy alkoholik PMP coś Ci na ten temat doradzi
Ostatnio edytowany przez Praqol (2009-02-19 20:24:21)
mistrzowski
Jutro ide na drugi etap,ale takie zarobki o jakich wspomniala pani od HR, ktora prowadzila rozmowe to niech sobie w dupa wsadza. Zobaczymy jutro. A co do barow. Ja we Wroclawiu mam ulubiony -JAZZDA, ze znajomymi barmanami i ochroniarzami ze wzgledu na czestotliowsc bywania swego czasu. W sobote ide tam oblewac sesje. A co Cie konkretnie interesuje? Bo o Krwawej Marysi i Wscieklym wiem wiele. A i Pinacolde nad ranem na smaka sie przepusci przez gardlo...
Chodzi mi o ceny takich drinków i ich popularność wśród pijących.
Czy ludzie je kupują, czy wolą czystą, czy piwo?
mistrzowski
Piotrek powiem tak : Kwestia lokalu i towarzystwa. Akurat Jazzda o ktorej mowilem to klub stosunkowo drogi i raczej ludzie pija wlasnie wynalazki, bo Mary czy Psiak sa bardziej "prestizowe" niz wódzia albo piwo. Rzecz jasna bywam tez w innych lokalach, gdzie piwo i wódka to pewnie 80-90% sprzedazy. Kwestia ukierunkowania sie na takiego a takiego klienta.
No tak, wiem że bar z takimi bardziej prestiżowymi drinkami jest droższy,
ale chodzi mi o to czy ma on dużo klientów?
Czy znajduje się sporo ludzi, którzy chętnie taki bar odwiedzają
i płacą za taki "prestiż"?
prondzyn napisał:
No tak, wiem że bar z takimi bardziej prestiżowymi drinkami jest droższy,
ale chodzi mi o to czy ma on dużo klientów?
Czy znajduje się sporo ludzi, którzy chętnie taki bar odwiedzają
i płacą za taki "prestiż"?
to wszystko zależy odlokalizacji... ja tam takie drinki (droższe i tańsze) przez dwa lata robiłem... i zbyt na to jest ale zależy od miejsca.... jakieś pytania co do driniaczów to wal śmiało...
Na początek może napiszę naj tańszy i naj lepszy... ale z dziewczyną można posączyć bo one takie uwielbiają do szklany wlewasz Wyborowej Cytrynowej (0,5l. około 22pln) dodajesz kostki lodu i 2 plasterki cytryny (jak dla dziewczyny to może być sok z cytryny, ale nie przesadzić) i zalewasz to Spritem... wg. uznania...