mistrzowski
WOJNA POLSKO-RUSKA - pojebany film o tym jaki pojebany jest swiat, a zwlaszcza sama Polska
U Pana Boga za miedza - wybiore sie po sesji do kina, bo mi sie podobal ten klimacik
nadprzyrodzony
Napiszcie coś o tej nowej części Transformersów. Bo ogólnie "jedynka" za efekty była całkiem dobra. Aha i coś dla mojej kobiety, bo mi tu truje, że chce iść na Epokę Lodowcową 3, a ja nie wiem czy warto (za tylke kasy to tyyyyyle piwa )
ochman86_PMP napisał:
Napiszcie coś o tej nowej części Transformersów. Bo ogólnie "jedynka" za efekty była całkiem dobra. Aha i coś dla mojej kobiety, bo mi tu truje, że chce iść na Epokę Lodowcową 3, a ja nie wiem czy warto (za tylke kasy to tyyyyyle piwa
)
Ja Ci coś napiszę jak tylko coś będę wiedział.
Ogólnie to zapowiedzi fajne, ale jakie będą filmy się okaże
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITED
nadprzyrodzony
Jak są już jakieś CAMy na necie to mnie nakieruj;)
tytaniczny
widzial ktos nowego terminatora ???? ciekawy jestem czy efekty zucaja na nogi czy nie ???
bo jesli jest dobrze zrobiony to moze wrto do kina na 3d zasuwac???
nadprzyrodzony
Ja widziałem, ale tylko wersję CAM co mnie skutecznie odrzuciło, efekty (które widziałem) są bardzo dobre rodem z Transormów
nadprzyrodzony
I właśnie wersja CAM tak mnie skutecznie odrzuciła nie na kolana ale na dupę Obejrzałem z 7 min filmu (skoki) i do widzenia
Poczekam na jakieś ripy
21 http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008
- ciekawy film, może nie jakiś ambitny, ale wart uwagi... i ma kilka zaskakujących zwrotów akcji
Plan doskonały
- moim zdaniem jeden z najbardziej pasjonujących filmów o napadzie na bank
Wrogowie Publiczni - mam mieszane uczucia do tego filmu. Obsada super, ale oczekiwałem po tym filmie czegoś więcej... ciezko mi okreslic czego... no ale według mnie ten film nie ma takiego błysku w oko ...ale mozna obejrzec... nie odrzuca, ani nie przyciaga
Załoga G
Wczoraj byłem na tym w kinie. Może film nie zbyt ambitny, ale uśmiałem się po pachy.
Film trochę się rozkręca i początek może odrzucać, ale jak już się rozkręci, to teksty powalające
tytaniczny
kurcze nie widziałem tego
tytaniczny
oglądaliście polski film "to nie tak jak myślisz kotku" tytuł mnie odpychał jak tylko mógł myslałem ze to znowu jakieś romansidło... a tu niespodzianka dobra polska komedia )))))))))))))))