No właśnie nikt mnie nie chce
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITEDOffline
nadprzyrodzony
To My Cię weźmiemy Odnośnie wpisowego, podać numer konta tu czy na PW?
na PW i niech zostanie to między nami
WE WILL NEVER DIE BECAUSE WE ARE UNITEDOffline
nadprzyrodzony
Jeszcze tylko muszę zasięgnąć rady Grupy trzymającej władzę w PPMP, potem drobna lustracja i wchodzisz
tytaniczny
ochman ile chcesz by prondzyna wywieźć na manowce???
nadprzyrodzony
Znaczy się siekierą go?
drunk-dragon napisał:
w jaki sposub najlepiej potrenowac ze skladem wyjsciowym by nie przesadzic z iloscia gwiazdek w zadna ze stron bo ho raczej sie nie nadaje
Hmm, a jak duże są rozbiezności między HO a rzeczywistością? Ja mam wrażenie, że HO liczy bardzo dokładnie (max 1* za dużo - za mało).
Eiinaar napisał:
drunk-dragon napisał:
w jaki sposub najlepiej potrenowac ze skladem wyjsciowym by nie przesadzic z iloscia gwiazdek w zadna ze stron bo ho raczej sie nie nadaje
Hmm, a jak duże są rozbiezności między HO a rzeczywistością? Ja mam wrażenie, że HO liczy bardzo dokładnie (max 1* za dużo - za mało).
To zależy od składu jak masz multiskilowych zawodników to pomyłka może być większa nawet do 2 gwiazdek na mecz.
Do tego dochodzą jeszcze eventy pogodowe które mogą podnieść zawodnikowi liczbę gwiazdek
nadprzyrodzony
TS-Chemik napisał:
ja już mam abonament na wygranie Pucharu 5 razy z rzędu więc panowie nie dajcie się wyprowadzić na manowce i nie wpłacajcie żadnej kasy
Cholera złoty interes mi psujesz
TS-Chemik napisał:
ja już mam abonament na wygranie Pucharu 5 razy z rzędu więc panowie nie dajcie się wyprowadzić na manowce i nie wpłacajcie żadnej kasy
Przymiotnik pod Twoim nickiem doskonale określa jaki będzie Twój wynik w V edycji PMP.
nadprzyrodzony
Eiinar dobre hehe
Eiinaar napisał:
TS-Chemik napisał:
Przymiotnik pod Twoim nickiem doskonale określa jaki będzie Twój wynik w V edycji PMP.
czekaj zaraz nabiję 10000 postów i będziesz cienko piskał