Jakie plany ma Pan na aktualnie trwający sezon? Szczególnie interesuje nas postawa Prezesa w Pucharze, będzie Pan pierwszym, który obroni trofeum? Może typuje Pan innego faworyta?
tytaniczny
Podkładali się czyli spółdzielnia jak w pewnym filmie ??? ehhhh ta piłka polska jest swoista nawet w Ht .
-plan minimum to wygranie wszystkich kolejnych meczów w lidze,a jeśli chodzi o PPMP to nie będę się za bardzo spinał.Przeciwnicy są tak słabi,że mój syn ich sam rozpracuje.A oprócz mnie faworytem do końcowego zwycięstwa jest też gwiazda polarnej nocy,kwiat lotosu i wisienka na torcie w jednym czyli Ania prezeska Dumy Tarnów
- Czy udziela się Pan i pomaga przy polskich reprezentacjach?
Ciekawi mnie to, bo kiedy czytam posty na forum, to można odnieść wrażenie, że nie chce Pan wspomóc reprezentacji, ale bardzo często głośno krytykuje Pan poczynania sztabu na forach ???
-Moja pomoc polega na tym,że trenuję jej przyszłych napastników.Często krytykuję,bo jak nie krytykować skoro nie ma wyników,a selekcjonerem została panienka.Poza tym wiele rzeczy bym zmienił,może kiedyś zostanę selekcjonerem to się przekonacie
-Tylko polska młodzieżówka jeśli się zdecyduję,a kiedy to nie wiem jeszcze.Najpierw muszę zostać inżynierem(pozdrowienia dla starościny:*),a później jak będę miał więcej czasu to pewnie będzie "wejście chemika"
-Wtedy byłem kawalerem,miałem więcej czasu i przede wszystkim fundusze,żeby obdarowywać uczestników supporterami.Teraz wszystkie te argumenty odeszły w niepamięć,ale kto wie.....może kiedyś coś zrobię
Na forum w Federacji PMP bardzo Pan Prezes się rozpisuje, patrząc na wcześniejsze lata i inne federacje jest to zaskakujące. Czyżby nabrał Pan pewności siebie po ostatnich tryumfach???
-Po prostu mam więcej czasu,ale sukcesy swoją drogą:)Nie można dać zapomnieć o sobie zwycięzcy,a w innych federkach się nie udzielam,bo by mi doby nie starczyło :)No może poza elitarną federką LNG gdzie też coś piszę z kolegami z wyższych lig.
tytaniczny
- Czy uważa się Pan za gwiazdę ???
Pytam, bo gdy umawialiśmy się na wywiad, zmienił pan rozpoczęcie owego wywiadu o trzynaście minut nazywając siebie gwiazdą