W tym wątku dziś punktualnie o 21:13 Smok i ja przeprowadzimy wywiad z menagerem sezonu Federacji Przyszłych Mistrzów Polski - TS-Chemikiem. Pewny siebie prezes zespołu z Kędzierzyna-Koźla zostanie wzięty w krzyżowy ogień podchwytliwych pytań i wyjawi wszystko co nas interesuje ;-)
Proszę nie wpisywać się do tego wątku!
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór szanowni Słuchacze (czytacze) z PMP. Oczywiście witamy także TS- Chemika, który zgodził się na wywiad, byśmy mogli go lepiej poznać jako jednego z bardziej znanych członków federacji Przyszłych Mistrzów Polski.
Eiinaar napisał:
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór szanowni Słuchacze (czytacze) z PMP. Oczywiście witamy także TS- Chemika, który zgodził się na wywiad, byśmy mogli go lepiej poznać jako jednego z bardziej znanych członków federacji Przyszłych Mistrzów Polski.
Witam cała Polskę i was drodzy teleradiointersłuchacze!!!!!
tytaniczny
- Panie Prezesie, może zechciałby Pan na początku powiedzieć coś o życiu osobistym?
Udało nam się ustalić pewne daty, które zapewne są Panu bardzo znajome, co one dla pana znaczą: 29.08.1981r.; 19.02.2005r.; 12.07.2008r.; 15.01.2009r. ???
mogę wytłumaczyć co to za daty,tylko pytanie za ile?
29 sierpnia 1981r jak się pewnie domyślacie na świat przyszedł skromny bobasek wrzeszczący w niebogłosy,tak nie mylicie się to Chemik z domu Dżemik
19 lutego 2005r jakiś osobnik zwany GM-em postanowił w końcu zakceptować moje podanie o drużynę,a podejść było kilka.I w ten sposób w HT świecie zaistniała drużyna Chemika Kędzierzyn-Koźle
12 lipiec 2008r to jeden z najgorzej wspominanych dni w życiu faceta,ja też go mile nie wspominam.Wszyscy pili a ja nie mogłem Ten dzień to Ślub Chemika z panią Chemiczną
15 stycznia 2009r to data o której nigdy żaden czlonek FPMP nie może zapomnieć.W tym dniu,a dokładnie w o 19.40 narodził się najlepszy jakiego dotychczas poznałem taktyk HT.Mój synek Sebastian,już za parę lat będzie o nim głośno!!!Korzystając z okazji Basti KOCHAM CIĘ!!!
Ostatnio edytowany przez TS-Chemik (2009-07-02 19:33:56)
-na Pana trzeba mieć wygląd,a żeby mieć wygląd to trzeba się dobrze prowadzić,a żeby się dobrze prowadzić to nie można pić.A ja piję dlatego nie pisz do mnie na "Pan",chociaż ostatnio zaniedbałem przez chorobę degustację złocistego trunku to jeszcze mam zamiar powrócić do żywych
-To długa historia,dlatego opowiem w skrócie.Założyłem sobie internet w 2004 roku żeby być kÓL i wyrywać laski na czacie,a później je mieć na chacie.Od tamtego czasu trochę poświęcałem czasu na internet.
Z nudów zarejestrowałem się na gierkach online na WP,a dokładniej pomykałem w grę zwaną dartem.No i tak poznałem ziomka o nicku z HT TS-raaal.Namówił mnie ale bardzo długo musiał to robić,bo przerażało mnie od początku czytanie reguł
No ale jestem i to już od 4 lat
tytaniczny
TS_raal ....
- Co oznacza tajemniczy skrót TS przed nickiem Chemik? Dlaczego federacja ta już nie istnieje, pomimo tak przywiązanych do niej członków (nie tylko Pan zachował ten skrót)?
tytaniczny
Pozostanę przy per-Pan moja wrodzona skromność nie pozwali mi inaczej pisać do Mistrza PMP
-Skrót ten oznacza Tyską Świątynię.To nazwa prężnie działającej kiedyś federacji,której członkowie w tym ja zlatywali się od czasu do czasu w Tychach.Melina gdzie urzędowaliśmy taką właśnie przez nas otrzymała nazwę.
Podczas jednej z imprez został stworzony nawet hymn hattricka:
Hattrick, to nasze życie, hattrick religią jest, hattrick to zajebista gra, hattrick trzeba w to grac ;-)
Federka zginęła śmiercią naturalna,ale dużo by to opisywać........
W 26 sezonie awansował Pan do V ligi, zdobył Puchar PMP, nie dał Pan nikomu szans w typerze PPMP, wreszcie wybrano TS-Chemika managerem sezonu. Czy to Pana najlepszy sezon w karierze? Które z osiągnięć jest najcenniejsze?
tytaniczny
Widzę ze sentyment został do TS
Mam nadzieje ze PMP tez zostanie w sercu na zawsze
Na pewno zostanie ...
-Mimo tych hattrickowych osiągnięć i tak najważniejszym wydarzeniem były narodziny mojego synka,ale sezon był w miarę udany.W Pucharze przeciwnicy się podkładali,w Typerze przeciwnicy nie umieli dysponować gotówką,w lidze była ustawka,a Menadżerem Sezonu wybrano mnie przez przypadek z myślą,że wszystko uczciwie wygrałem.